woensdag, maart 14, 2007

We zijn er

Vanochtend zijn we aangekomen. Mama is een beetje moe, broer Phoetawan is al spelletjes aan het spelen en ik bekijk alles dat ik tegenkom en probeer gelijk of ik het al kan pakken. Papa is gewaarschuwd.

2 Comments:

At 7:35 PM, Anoniem said...

Dat was een snelle reactie van Henk, van jullie papa!Wij hopen dat jullie samen veel genieten en ook een beetje nederlands gaan praten met elkaar. Maar veel oefenen.Groeten van oma uit Blija.

 
At 10:45 PM, Anoniem said...

Salut verre – alhoewel ge zijt nu een stuk dichter bij - neef Justin,

Welkom op onze Hollandse bodem. Ik hoop dat het u hier goed bevalt. Ik neem aan dat het hier een stuk kouder is als in uw geboortestreek. Dus denkt erom dat ge u goed kleedt want voordat ge het weet, hebt ge een kou gevat en hebt ge de voering uit uw neus hangen. Een extra hemd en wollen muts is hier geen overbodige luxe.
Onze dagelijkse kost zal voor U ook wennen zijn. Bijvoorbeeld spruitjes. Lust ge dat? Of boerenkoel met worst? Ik denk van wel. Ik schat zo in dat ge een echte doorbijter bent. Ge bent immers een “ t-h-aaie Burgler”.
Nou Justin, nogmaals een goede tijd toegewenst in ons kikkerlandje. Ik hoop dat ge er geen spijt van krijgt, want op uw blote knietjes terug naar Thailand is een helen eind.
Doe ook de groeten aan uw vader en moeder en uw grote broer.

Oom Wicher en Tante Sisca oet Slochter’n.

 

Een reactie plaatsen

<< Home