maandag, oktober 16, 2006

En weer een kilo erbij


Ja, ik groei flink. Mama zegt dat ik een gezonde hollandse jongen ben, dus dat zal wel. Een tijdje geleden zijn we bij de fotograaf geweest, hier zijn een paar van de foto's te zien.
Lag ik net lekker te slapen begon de fotograaf te flitsen, nou dan wordt je wel wakker. Omdat ik er toch al was heb ik een paar foto's van me laten maken. Als laatste met mijn grote broer maar toen begon ik er een beetje genoeg van te krijgen.

Mijn eerste kleertjes kan ik niet meer aan, gelukkig zaten er bij de cadeautjes ook grotere en die heb ik nu aan. Nu, met 3 1/2 maand weeg ik ongeveer 7300 gram. Of ik dat van papa heb of omdat ik van mama zoveel te eten heb weet ik niet, 'k heb het gewoon naar mijn zin.
Beetje spelen op de speelmat, eten, slapen. Jaaa, gaat wel goed zo.

Eigenlijk is dit al de derde keer dat ik probeer om de foto's online te zetten maar op een of andere manier wil het niet lukken. Ondertussen heb ik al weer nieuwe foto's van mijzelf laten maken.