dinsdag, juli 25, 2006

Oma, gefeliciteerd

Hallo Oma,

Gefeliciteerd met je verjaardag van mij, papa, mama en Phoetawan.

kusje,
Justin

2 Comments:

At 9:49 PM, Erna said...

Hallo dag Justin,
Wat goed dat je al aan de vejaardag van oma hebt gedacht!
Vanmorgen was er al veel visite toen ik rond koffietijd belde.
Ik vind het erg leuk om jou te zien op de eerste foto's.
Je lijkt inderdaad wel op je vader (slaapt ook graag zo veel). En heb je dan die aardige karaktertrekjes van je moeder?
De foto die ik van je vader kreeg staan naast je nichtjes Fenna en Rixte op de kast. Maar nog leuker is het straks natuurlijk om je in het echt te bewonderen. Gaat het goed met je? Je bent dan ook al weer bijna 4 weken oud en vast al weer gegroeid.
Doe je de groeten aan je mama, papa en grote broer (geef maar een grote geeuw dan weten ze het wel...)
tot ziens.

 
At 6:50 PM, opa en oma Burgler. said...

Lieve Justin, Wat lief dat jij mij ook feliciteerde met mijn verjaardag. Mijn mooiste kadootje?!We zijn natuurlijk heel blij dat jouw papa zo goed met computers om kan gaan.Dan zien we je ook en ben je een beetje dichter bij ons.Iedereen die jouw ziet denkt dat je een lief jongetje wordt.Geniet nog maar een week intens met je papa,mama en je broer!Tot de volgende keer, een dikke kus.Groeten voor allemaal!

 

Post a Comment

<< Home