dinsdag, juli 25, 2006

Wat zien ik om mij heen

Inmiddels heb ik besloten om mijn ogen wat langer open te houden per dag en doe net alsof ik alles heel interessant vind. Hier bijvoorbeeld met mijn grote broer. Daarna een paar foto's van eerder. Een van een stukje van mijn geboorteakte, een tevreden ikke en de hele wereld draait om mij :) lekker puh!
Autorijden vind ik leuk, daar kan ik lekker van slapen. Trouwens, een bad op z'n tijd vind ik ook prima. Soms is het midden op de dag best wel warm en ook al geef ik wel eens commentaar op de temperatuur van het water, daarna voel ik me weer prima. Kijk maar naar de een na laatste foto.

5 Comments:

At 9:56 PM, rixte en fenna said...

Hoi Justin,

Jammer dat je zo ver weg woont want we willen je graag een kusje geven. Je ziet er zo lief uit.
Ga maar lekker vaak in bad dat doen wij ook met deze warmte.
Doei!

Groetjes van Rixte en Fenna.

 
At 7:56 PM, Wicher Burgler said...

Hallo Justin,

Vandaag, 29 juli heb ik uw geboortekaartje met de vliegmachien bekomen. Ik vind het prachtig dat ge er bent. Ge ziet er goed uit. Ge lijkt een beetje op uw vader. Ik weet niet of dat enen compliment is, maar ge moet er maar mee leven. Er zijn ergere dingen in het leven. Maar misschien gaat ge later meer op uwen moeder lijken. Ik hoop het maar voor U. Trouwens uw kaartje komt bij ons in het grote stamboomboek met den familienaam Burgler. Ge weet dat misschien nog niet maar wij zijn van ene zeer belangrijke familie uit Zwitserland, maar da´s heel lang geleden en een hele eind verwijderd van uw geboortestreek. Ik had nooit gedacht dat er ook nog eens een Burgler in Thailand op onze aardkloot geboren zou worden. Geweldig ! Zo veroveren we misschien de hele wereld nog eens en ge moet me beloven dat gij uw steentje daar aan bijdraagt, maar dat kan nog wel een ogenblikske wachten.
Maar een vraagje... hebt gij bij U in de buurt ook van die kanaalkes met die vermaledijde ophaalbrugkes gelijk bij ons in Holland en vooral in de Peel. Uw vader kent ze nog wel van vroeger. Hij heeft er bij ons thuis veel overgelezen. Maar als dat het geval is, dan moet ge tegen uwen vader zeggen, dat hij goed op U past. Want als gij daarvan af pleurt in het water, dan is het niet te best met U en ook niet met uw vader, want hij is verantwoordelijk voor U.

Nou Justin, ik zou zeggen maar gauw een groot manneke worden en doe de groeten aan uwen vader en lieve moeder of heit en mem, hoe gij ze ook maar noemt. Ik hoop U nog eens in levende lijve te mogen begroeten. Hier of in Thailand, dat maakt mij niet uit.

Nogmaals de groeten van uwen verre Oom Wicher en Tante Sisca uit Slochteren.

 
At 11:15 PM, Justin@HalloHierBenIk said...

Jaaa, mijn papa heeft daar al over verteld. Het schijnt dat dat femomeen uitgebreid in boeken beschreven staat. Waar ik woon zijn ze niet. In de hoofdstad Bangkok wel en dan noemen ze die dingen klongs. Ophaalbruggetjes doen we ook niet aan, Als ze er zo nodig onderdoor moeten dan bukken ze maar.
Hier hebben we riviertjes en waterreservoirs. En natuurlijk de rijstvelden die we onder water zetten. Papa zegt dat zelfs een dokter daar geen problemen mee krijgt waar ik heb geen idee wat hij bedoelt.
Ik zal wel een paar foto's van mijn huis en omgeving op de site zetten.

 
At 7:03 PM, Wicher Burgler said...

Weest gegroet m’n verre neef Justin.

Hoe gaat het met U? Wat een prachtige afbeelding van uw huis op stelten. Zeer imposant. Ook erg handig denk ik zo’n afdakske. Kunt ge mooi droog buiten spelen en ravotten met uw grote broer Phoetawan als het regent. Ik denk tenminste dat het ook regelmatig regent bij U. Net als bij ons in ons kikkerlandje. En bent ge al gegroeid? Al wel 2 turven hoog schat ik. Nog een ogenblikske en U stoot uw hoofd aan het afdakske. Maar denk er om als ge ravot en stoeit met uw grote broer, dat ge wel wint he? Dat zijn wij Burglers - en gij natuurlijk nu ook - aan onze stand verplicht.

Nou neef Justin, ik groet U. Breng ook de hartelijke groeten over naar uw lieve moeder (begint ge al een beetje op haar te gelijken?) en uw grote broer Phoetawan.

Van uw Oom uit Slochteren.

 
At 4:33 PM, Wicher en Sisca Burgler said...

Hallo Justin,
Nondejeu, ge bent echt een schoon manneke geworden en al aardig uit de kluiten gewassen. Op 1 van de foto's bent ge zelfs al groter dan uw grootvader. Hebt ge een goeie tijd met hen gehad? Rare mensen he, die Hollanders, met hun vreemde taal. Of brabbelt gij ook al een woordje Hollands mee?
Zo te zien zijn uw moeder en broer erg content met U.
Nou Justin, het was plesant weer een paar foto's van u te zien. Het gaat u goed !
De groeten van uw verre oom en tante uit Slochteren.

Ps. Henk, bij de laatste foto's lukt het niet om berichtje achter te laten.

 

Post a Comment

<< Home