dinsdag, juli 25, 2006

Commentaar

Zo, heb papa de instellingen laten veranderen zodat iedereen, zonder in te loggen, commentaar kan geven. Als je op Comments klikt opent een nieuw scherm en kun je een berichtje achter laten. Naam (klik 'others' en vul je naam in) erbij hoeft niet maar vind het wel leuk te weten wie er reageert.

Justin

Oma, gefeliciteerd

Hallo Oma,

Gefeliciteerd met je verjaardag van mij, papa, mama en Phoetawan.

kusje,
Justin

Wat zien ik om mij heen

Inmiddels heb ik besloten om mijn ogen wat langer open te houden per dag en doe net alsof ik alles heel interessant vind. Hier bijvoorbeeld met mijn grote broer. Daarna een paar foto's van eerder. Een van een stukje van mijn geboorteakte, een tevreden ikke en de hele wereld draait om mij :) lekker puh!
Autorijden vind ik leuk, daar kan ik lekker van slapen. Trouwens, een bad op z'n tijd vind ik ook prima. Soms is het midden op de dag best wel warm en ook al geef ik wel eens commentaar op de temperatuur van het water, daarna voel ik me weer prima. Kijk maar naar de een na laatste foto.

donderdag, juli 13, 2006

Meer foto's van mij

Hier zijn nog 2 andere foto's van mij.


Papa is niet zo goed met computes, tenminste niet met een thais keyboard, dus het duurde nogal voordat de foto's van mij op mijn log staan.

donderdag, juli 06, 2006

Eerst mijn mama, papa en broertje voorstellen

Wie ik ben houd ik nog even geheim, dat vertel ik later wel.
Alleen verklap ik alvast dat ik nu al sneller ben dan mijn vader.Binnenkort zal ik meer over ze vertellen
en over mijzelf.

tot later