woensdag, augustus 29, 2007

Spelen met auto's

Hallo allemaal,

In juli heb ik bezoek gehad van familie uit Belgie en die hebben een paar foto's van en voor mij gemaakt. We zijn eerst bij KFC wat gaan eten. Maakt me niet uit, als ik mijn flesje maar heb.
Hier ben ik met grote vriend en chauffeur Tip en mijn buurmeisje. Ze is 19 en wil volgens mijn mama best wel een nederlands vriendje. Af en toe kijkt ze al in de lesboeken van mama. Is ook wel nodig want ze spreekt maar net iets meer engels dan ikkuh. Maar ze is wel goed met knippen en make-up.

Hé jullie daar beneden. Mijn opa heeft een nieuwe auto en dat is leuk speelgoed, ook voor mij.
Brrrrmm. Toeteren en starten kan ik al. Alleen als ik gas wil geven kan ik net niet over het dashboard kijken of zoals hier, kan ik zelf geen gas geven.

Deze is voorlopig een beetje te groot voor me maar ik heb wel een mooie driewieler. Hier kan ik wel overal bij. Nog meer Brrrmm en toet. Servicebeurten doe ik zelf. Leg ik de motor op z'n kant en kijk of alles goed zit.
Zo dat waren de foto´s voor deze week. OK. Nog eentje dan, samen met mama. En zwaai, en zwaai. Tot de volgende keer.

- Oh, volgens mij heeft m'n buurmeisje al een nieuw vriendje. De zus van Tip niet dus als ja haar adres wil, bel me maar -